CV-Techniek

Meijer kan de gehele CV-Techniek voor u regelen. Dit betekent dat Meijer verder gaat dan het vervangen van een CV ketel. Het draait om alles wat voor u belangrijk is met betrekking tot verwarming en warm water. Voornamelijk moet u hierbij denken aan het onderhouden, vervangen en plaatsen van CV ketels.

CV-Techniek ook wel CV onderhoud

Samen met u zorgt Meijer voor een kleinere kans op storingen en een langere levensduur van uw CV-Techniek. Indien nodig kan Meijer direct onderdelen vervangen en/of nieuwe ketels voor u regelen. Dit betekent dat u nooit in een koud huis zit met koud water.  Meijer vindt te allen tijde een geschikte oplossing voor u.

CV-Techniek en energiebesparing

Een CV ketel die goed wordt onderhouden is niet alleen zuiniger maar ook veiliger. Er zijn op het gebied van energiebesparing talloze mogelijkheden. Als u denkt aan energiezuinige warmte of koelafname, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zonnecollectoren of warmtepompen. Het is zeker een goed idee om nu te investeren in een goede CV-Techniek. Dit zal de komende jaren leiden tot veel geld besparing. Uiteindelijk zal uw energierekening aanzienlijk lager zijn door de energiebesparing op uw CV-Techniek.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.