Elektra

Bij Meijer kunt u ook terecht voor de aanleg en/of het onderhoud van elektrische installaties in uw bedrijf. Kiest u voor Meijer, dan kiest u voor een ervaren vakman. De installateurs denken met u mee en verzinnen de perfect bijpassende oplossingen voor uw bedrijf.

Elektra binnen uw bedrijf

Als u ons inschakelt dan betekent dit dat u nooit in het donker hoeft te zitten. Meijer zorgt voor de perfecte verlichting van uw bedrijf. Een betrouwbare partner voor al uw elektronische werkzaamheden. Meijer staat voor persoonlijk contact, dit betekent dat Meijer samen met u kijkt naar een perfecte oplossing.

Elektra advies

Meijer geeft een compleet advies voor de elektroniche installatie van uw bedrijfspand. Wij zorgen voor een goede installatie waarbij comfort en veiligheid voorop staat. Hoogwaardige kwaliteit wordt gegarandeerd.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.