ICT

Meijer verzorgt diverse diensten op het gebied van uw ICT omgeving. Meijer beperkt zich niet tot het oplossen van ICT problemen, Meijer kijkt een stapje verder. Er wordt gekeken naar de inrichting van uw bedrijfsprocessen, de communicatie met andere partners en het inzetten van uw resources. Dit maakt Meijer onderscheidend ten opzichte van andere aanbieders. Hier wordt er gekeken naar het totaalpakket.

ICT

ICT is een breed begrip. Bij Meijer kunt u echter terecht voor alles wat te maken heeft met ICT. Het gehele project kan worden uitbesteedt. Op deze manier waakt Meijer van begin tot eind over de planning en uitvoering van het project.

ICT Projecten

Daarnaast helpt Meijer u graag bij verschillende ICT projecten. Het project wordt vanuit diverse kanten bekeken. Op deze manier helpt Meijer u bij zowel de aansturing en begeleiding zodat er naar de beste oplossing gezocht kan worden.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.