Lucht en regeltechniek

Meijer regelt ook de lucht en regeltechniek voor uw bedrijfspand. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de perfecte condities voor uw werknemers. Zo kan er optimaal gepresteerd worden en wordt er rekening gehouden met energie-efficiënt werken.

Lucht en regeltechniek aangepast aan uw wensen

Om deze goede omgeving voor u te creëren wordt er gezorgd voor een optimale afstemming tussen verlichting, verse lucht, klimaatplafond, zonwering en uw wensen. Er zijn talloze mogelijkheden, u kunt zelfs per ruimte een speciale aanpassing doen.

De perfecte condities

Om de perfecte werkcondities voor u te maken, maakt Meijer gebruikt van onder andere temperatuur-, druk- en vochtigheidsopnemers. Deze kunnen worden verbonden met automatische procesregeling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een besturingssysteem. Zo kunnen factoren als; procesbewaking, de flexibiliteit van het systeem, het bedieningsgemak en het minimaliseren van de servicekosten geoptimaliseerd worden.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.