Montage

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u de montage kan regelen? Dan bent u bij Meijer aan het juiste adres. Wij zorgen voor montage ter plekke en hebben oog voor detail.

De montage mogelijkheden

Bij Meijer staat kwaliteit voorop. Wij zorgen dat alles netjes wordt gemonteerd op de manier zoals u dat wilt. Sommige projecten voeren wij zelf uit en andere worden uitbesteed. Echter kunt u terecht bij Meijer voor montage in de breedste zin van het woord. U kunt hierbij denken aan pantry’s, keukens, shop in shop en balies. Eigenlijk alles wat vast moet zitten, kunt u bij ons laten monteren.

Montage kantoormeubilair

Meijer biedt uitkomst voor al uw werkzaamheden in en rondom uw bedrijfspand. Samen met u kijken wij naar de beste oplossing en worden taken direct opgepakt. Wij beschikken over veel creativiteit en vakkennis. Dit samen zorgt voor een hoogwaardig kwalitatief eindresultaat.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.