Sanitair

Meijer kan ervoor zorgen dat al uw sanitair voorzieningen perfect aansluiten bij uw kantoor. Wij zijn specialist in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van plaatsing van sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren of plaatsen van de toiletten en/of badkamers van uw kantoor.

Sanitair voor uw bedrijf

Wanneer u met uw bedrijf een nieuw bedrijfspand intrekt, zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet of nauwelijks voldoen aan de eisen of uw smaak. Soms is het mogelijk dat u direct mag beslissen hoe u de sanitaire ruimtes wilt hebben. Een voordeel hierbij is dat u een keuze kunt maken die bij u past.

Advies over uw sanitair

Wij helpen u de juiste keuze te maken en de uitvoering perfect te laten verlopen. Vaak heeft u al wel een beeld van hoe het moet worden maar is de uitvoering een probleem. Wij helpen u met een deskundig advies en de plaatsing van het sanitair. Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw bedrijfspand. Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.