Verlichting

Bij Meijer kunt u ook terecht voor de binnen en buiten verlichting van uw kantoor. Het is voor zowel uw medewerkers als klanten belangrijk dat uw kantoor goed is verlicht. Meijer bespreekt graag met u de verschillende mogelijkheden.

Energie zuinige verlichting

Vandaag de dag is de besparing van energie een belangrijke trend geworden. het is belangrijk om ook aan de wereld te denken en verstandige beslissingen te maken. Wij denken graag met u mee op dit gebied. Een goed voorbeeld hierbij is de LED verlichting. Met een investering in deze verlichting heeft u het bedrag vaak al binnen een jaar terug verdiend. Bespreek samen met ons de mogelijkheden.

Verlichting kantoren

Meijer helpt u graag met het zoeken naar de perfecte verlichting voor uw kantoor. Voor zowel het idee, ontwerp als uitvoering kunt u bij ons terecht. Vraag een persoonlijk gesprek aan of vul online uw gegevens in zodat wij u van informatie kunnen voorzien.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.