Plafonds

Een interieur is niet compleet zonder mooie en goede plafonds. Bij Meijer kunt u terecht voor perfect afgewerkt plafonds die aansluiten bij de rest van uw interieur. Wat uw wensen ook zijn, Meijer zorgt voor de perfecte oplossing.

Plafonds op maat

Wij helpen u graag door het geven van advies op maat met bijpassende afwerking. Onze professionals ontwerpen en voeren de klus ook voor u uit. Zo neemt Meijer al uw zorgen én werk uit handen. Onze plafonds maken echt een verschil in uw interieur.

Het traject van plafonds

Bij Meijer houden wij van persoonlijkheid en professionaliteit. Dit resulteert in persoonlijke kennismaking gesprekken waarbij direct een deskundig persoonlijk advies kan worden gegeven. Hier op volgend kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Als laatst kunnen wij ook het project gaan uitvoeren.

Meijer logo

Meijer projecten ontwerpt en realiseert uiteenlopende projecten. Wij kijken samen met u, hoe invulling te geven aan uw wensen. Meijer projecten realiseerd maatwerk waarin functionaliteit en identiteit sleutelwoorden zijn.